Hoppa till sidans innehåll

Poängjakten


border

Under Höstterminen kommer vi starta upp en ny tävlingsform, att samla poäng för varje spelad match mot en klubbkompis, singel- eller dubbelmatcher. Det är lediga tider i schemat på Fredagar, Lördagar och Söndagar som skall användas.

Tävlingen kostar 300kr/spelare under höstterminen och startar Fredagen den 22 September. Tävlingen riktar sig till Juniorer som spelar med Maxi- eller Hårdboll. Anmälan kan göras under hela terminen men chansen att samla mer poäng är ju större om man är med från start.

Skicka in en anmälan om önskad speldag och speltid senast torsdagar inför kommande matchhelg så bokar klubben den tiden om den är ledig och meddelar ansvarig bokare i ett mejl. Glöm inte att kolla i schemat först om tiden ni tänker spela på är ledig. Max 1 match per dag (3 matcher/helg).

Vid spelad singelmatch får man 1p per spelare och spelar man dubbelmatch så får varje spelare 2p vardera. Och som brukligt är så är vinnaren av tävlingen den som har samlat ihop mest poäng vid tävlingens slut som är den 17 december.

border

 

Anmälan Poängjakten Anmälan Matchtid

 

 

Uppdaterad: 31 AUG 2018 09:25 Skribent: Johan Nordin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Härnösands Racketklubb - Tennis
Johan Nordin, Rosenbäcksallén 8
87160 Härnösand

Besöksadress:
Öbacka SportCenter, Brännavägen 160
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0725646411
E-post: kontakt@harnosandsrk...

Se all info