Hoppa till sidans innehåll

Tennishallen stänger

21 DEC 2020 16:00
Fredag den 18 december kom regeringen med skärpta restriktioner inför julhelgen. Kommuner och regioner rekommenderas att stänga all verksamhet som inte är helt nödvändig att bedriva. Härnösands kommun stänger därför samtliga fritidsanläggningar.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2020 19:37

Fredag den 18 december kom regeringen med skärpta restriktioner inför julhelgen.  Kommuner och regioner rekommenderas att stänga all verksamhet som inte är helt nödvändig att bedriva. Härnösands kommun stänger därför samtliga fritidsanläggningar, även för föreningar som hyr tider.

På grund av coronapandemin är ett stort antal anläggningar och verksamheter stängda. Idrotts- och fritidsanläggningar med Öbacka Sportcenter och tennishallen inkluderad.

Kommunala idrotts- och fritidsanläggningar är stängda för allmänheten och föreningar fram till och med den 24 januari 2021.

Härnösands Kommun

Folkhälsomyndigheten

Regeringskansliet

 

Folkhälsomyndigheten

Vad innebär det att bedriva träning eller andra aktiviteter utomhus när det är möjligt?

Vi avråder inte från all inomhusverksamhet. Verksamhet som bara kan bedrivas inomhus kan göra det, men då krävs extra försiktighet eftersom smitta sprids lättare inomhus. Det blir alltså ännu viktigare att hålla avstånd till varandra, dela upp sig i mindre grupper, undvika moment med nära kontakt och i övrigt följa de allmänna råden som riktas till enskilda när man är inomhus.

Verksamheter som har möjlighet att ha hela eller delar av sin verksamhet utomhus, exempelvis träningar, bör därför välja det alternativet. Man kan också alternera grupper inomhus/utomhus.

Källa: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/#enstaka

Skribent: Johan Nordin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Härnösands Racketklubb - Tennis
Johan Nordin, Rosenbäcksallén 8
87160 Härnösand

Besöksadress:
Öbacka SportCenter, Brännavägen 160
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0725646411
E-post: kontakt@harnosandsrk...

Se all info