Hoppa till sidans innehåll

Extra föreningsstämma

18 APR 2021 17:49
VåRö Tk styrelse kallar alla medlemmar till en extra föreningsstämma med anledning av två motioner med förslag på ändringar i stadgarna.
  • Uppdaterad: 18 APR 2021 17:49

Datum:            2021-05-09 
Tid:                  19:00 
Plats:               Digitalt möte + tennishallen

Stadgeändringar gäller först och främst ett tillägg av idrotter som kan bedrivas i föreningen inklusive medlemskap i respektive specialidrottsförbund (SF) och specialidrottsdistriktsförbund (SDF).  

I samband med denna stadgeförändring startar föreningen upp två nya sektioner, en sektion för tennis och en sektion för badminton men även möjliggör för en uppstart av sektioner för pickleball, bordtennis och padel. Vardera sektion för respektive idrott är underställd VåRö Tk styrelse.

Stadgeändring gäller även för ett byte av föreningens namn.

Rösträtt på extra föreningsstämman

För att ha rösträtt på stämman skall medlemsavgift för 2021 vara inbetald. Är du inte medlem eller har du inte betalt medlemsavgift hittar du all information på hemsidan.

Anmälan till extra föreningsstämman

För att kunna tillhandahålla en bra service under mötet ber vi att ni anmäler er. Anmälan kan göras via e-post till This is a mailto link.

Stämman kommer hållas digitalt i ett webbmöte via dator, mobiltelefon eller surfplatta men även på plats i tennishallen. Vid anmälan, ange om du kommer delta i webbmötet eller vara på plats i tennishallen.

Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Härnösands Racketklubb - Tennis
Johan Nordin, Rosenbäcksallén 8
87160 Härnösand

Besöksadress:
Öbacka SportCenter, Brännavägen 160
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0725646411
E-post: kontakt@harnosandsrk...

Se all info