Hoppa till sidans innehåll

Aktivitet på torget i oktober

28 SEP 2017 16:04
Härnösands föreningar inbjuds att göra aktiviteter på torget under oktober.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2018 16:11

Kommunen, polisen och olika myndigheter arbetar intensivt och på flera sätt för att öka tryggheten i Härnösand. Det handlar både om kortsiktiga och långsiktiga insatser.

Som ytterligare ett steg för att skapa ett tryggare och mer levande centrum i Härnösand, har en inbjudan nu gått ut till alla Härnösands föreningar att under oktober månad göra aktiviteter kvällstid på torget.

  • I Härnösand har vi en historia av att samla oss och jobba gemensamt med de utmaningar vi står inför. Vi tror att det är det vi ska göra även nu och att föreningarna är viktiga för att få till ett levande och tryggt centrum, säger Karin Frejarö (MP), vice ordförande i kommunstyrelsen.
  • Vi har sett exempel från andra städer där idrottsföreningar flyttat ut sina träningar för att få nytt liv i staden. Och lust för fler att röra sig i centrum. Det kan vara gympa, körövning, intervallträning, frågesport eller ett bord med te och kaffe under någon eller några timmar, säger Sara Nylund (S), ordförande i samhällsnämnden.
  • Inbjudan gick ut till föreningarna fredagen den 22 september och vi är så glada över all positiv respons hittills. Det visar att det finns ett stort engagemang att jobba ihop för Härnösands utveckling. Vi är öppna för olika idéer och initiativ, säger Ingrid Nilsson (V), majoritetsföreträdare i kommunstyrelsen.

Länk till mer info på kommunens hemsida

 

VåRö TK deltog på denna informationsträff som hölls på rådhuset onsdagen den 27 september 18:00-19:30. Vi kollar nu möjligheterna för ett deltagande i detta för att arrangera något under en kväll i oktober.

Levande Torg

Skribent: Johan Nordin
Epost: Adressen Gömd

Behöver du stränga ett racket?
Samarbetspartners:

Actiway - Hälsoportal

Jag Stöttar VåRö Tk

Sponsor MIO Härnösand

Sponsor Mäklarhuset Härnösand

Sponsor Länsförsäkringar Västernorrland

Sponsor Härnösands Schakt & Trädgårdsanläggningar

Sponsor Härnösand Energi & Miljö

Sponsor Härnösandshus

AVIS

Bingolotto

 

ösc

BokaTennis.nu

Tävling Online

facebook instagram

Intrum Stockholm Open

Instagram Nametag

Postadress:
Vå-Rö TK - Tennis
Johan Nordin, Rosenbäcksallén 8
87160 Härnösand

Besöksadress:
Öbacka SportCenter, Brännavägen 160
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0725646411
E-post: This is a mailto link

Se all info