Hoppa till sidans innehåll

Öviks cupen

19 OKT 2017 11:38
Helgen den 13-15 oktober avgjordes Öviks cupen och VåRö Tk hade 9 spelare på plats.
  • Skapad: 19 OKT 2017 11:38

I PS16B hade vi David Eman som vann två utav tre matcher, tyvärr inte vidare till slutspel då endast en gick vidare.

I FS16B var det Anna Sundell som representerade VåRö Tk, tyvärr fick hon bara en match då den tredje tjejen i poolen blev sjuk. Och den matchen mot Hedda Frölander blev för tuff för Anna. Förlust med 6-3,6-2.


Engla Johanne Svanberg ställde upp i FS13B och FD13. I Dubbeln kom hon 2a i par tillsammans med Isabell Danielsson, kramfors tennis. I singeln blev det några riktigt tuffa matcher. Engla vann 2 matcher och förlorade 2. vilket gjorde att det blev set/game räkning för att få fram placeringarna i klassen. Denna gång hade Engla inte turen på sin sida, utan hamnade precis uanför pallen men ändå en fin 4e placering. 

I FS13C var det tre VåRö spelare som gjorde upp. Denna gång drog Nova Caro Granlöf det längsta stråe och vann klassen, 2a blev Vilma Hjerne som gjorde tävlingsdebut och på 3e plats Lina Eman. 

Lina Eman & Nova Caro Granlöf ställde även upp i FD13. De fick två tuffa matcher mot de äldre och mycket mer rutinerade tjejerna. men en erfarenhet rikare. 

I FS10 hade vi två spelare. 9- åriga Elsa Sundin som gjorde tävlingsdebut visade upp fint spel mot de äldre motståndarna och kämpade på riktigt bra och visade att hon är att räkna med i 10-års klassen hädanefter. 

Ninni Caro Granlöf som var en utav favoriterna hade inget flyt denna helg. Med en rejäl sträckning i nacken som hon fått på skolan gjorde hon ändå sitt bästa för dagen och krigade på. Men fick se sig besegrad i den ena matchen i poolen vilket gjorde att hon inte gick vidare till slutspel. Ninni spelade även dubbel i par med Luleå Tks Maya Simu Fredriksson. De vann en och förlorade en match i poolen. 

 

Favoriten Melvin Koch i PS10 pallade för pressen och vann klassen på ett mycket övertygande sätt. I poolspelet tappade han endast 1 game. och i finalen mot Öviks Noah Tjärnström var han heller aldrig riktigt hotad. Siffrorna skrev 6-3,6-1Skribent: Bo Andersson
Epost: Adressen Gömd

Behöver du stränga ett racket?
Behöver du köpa nya bollar?
Samarbetspartners:

Sponsor MIO Härnösand

Sponsor Härnösands Schakt & Trädgårdsanläggningar

Sponsor Härnösand Energi & Miljö

Sponsor Mäklarhuset Härnösand

Sponsor Länsförsäkringar Västernorrland

Sponsor Härnösandshus

AVIS

Actiway - Hälsoportal

 

ösc

BokaTennis.nu

Tävling Online

Instagram Nametag

facebook instagram

Intrum Stockholm Open

Postadress:
Vå-Rö TK - Tennis
Johan Nordin, Rosenbäcksallén 8
87160 Härnösand

Besöksadress:
Öbacka SportCenter, Brännavägen 160
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0725646411
E-post: This is a mailto link

Se all info