Hoppa till sidans innehåll

Succé i Kubal Junior Cup

05 DEC 2016 12:22
  • Uppdaterad: 06 DEC 2016 14:51

Kubal Junior Cup 2016

Helgen den 2-4 december åkte vi iväg på klubbresa med några utav våra yngre juniorer till Sundsvall för att medverka i Kubal Junior Cup.

Deltagande spelare från VåRö Tk var:

Melvin Koch

Ninni Caro Granlöf

Märta Rydmark

Engla-Johanne Svanberg

Och vi är mer än nöjda med resultatet.

Melvin Koch vann pojksingel 10 genom att endast tappa ett game. Han ställde även upp i dubbel 10 tillsammans med Umeås Holger Lundgren, där dom kom 2a i sin pool och då tyvärr inte vidare till slutspel då endast 1an gick vidare.

Ninni Caro Granlöf gjorde riktigt bra ifrån sig. I flicksingel 10 kom Ninni 2a i sin pool efter att ha vunnit två matcher och förlorat en i en tuff tre setare, tyvärr inte vidare då endast ettan går vidare till slutspel. I dubbel 10 spelade Ninni tillsammans med en tjej rån Älta Tk, Isabelle Lindenskoug, och det gick riktigt bra. Tjejerna vann sin pool och då vidare till final där klubbkompisarna Märta Rydmark & Engla-Johanne Svanberg väntade. Efter en fin dubbelfinal fick Ninni och hennes dubbelkompis se sig besegrade men en finfin 2a placering med sig hem är inte fyskam.

Märta Rydmark. Vann sin pool i flicksingel 10 utan större problem och då vidare till slutspel. Där tog det dock stopp mot klubbkompisen Engla- Johannes Svanberg i semifinalen. Märta fick nöja sig med en bronspeng denna gång. I dubbeln tillsammans med Engla gick det ännu bättre. Dom vann sin pool och sedan finalen och en mycket fin 1a placering var i hamn. 

Engla- Johanne Svanberg. Även hon vann sin pool utan större problem och i slutspelet vann hon semifinalen mot klubbkompisen Märta och då vidare till final där Ältas Tk Isabelle Lindenskoug väntade.Finalen blev en riktig rysare. Engla kämpade på och spelade riktigt bra & smart men fick tillsut se sig besegrad med siffrorna 4-6,5-7. 

Kubal Junior Cup 2016

Barnen har fått lärt sig under helgen hur man ska värma upp inför matcherna hur man sköter maten och vilan mellan matcherna för att kunna prestera på topp. Alla har gått in med 100% och det syns i resultatet. 

- Jag är mycket nöjd över juniorernas prestationer under helgen. Jag har fått sett att vi jobbar åt rätt håll och att vi ligger steget före i vissa saker jämfört med andra klubbar/spelare men sedan finns det även sådant som vi måste jobba vidare med.

Skribent: Bo Andersson
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners:

Sponsor MIO Härnösand

Sponsor Härnösands Schakt & Trädgårdsanläggningar

Sponsor Härnösand Energi & Miljö

Sponsor Mäklarhuset Härnösand

Sponsor Länsförsäkringar Västernorrland

Sponsor Härnösandshus

 

ösc

BokaTennis.nu

Tävling Online

Instagram Nametag

facebook instagram

Intrum Stockholm Open

SISU Idrottsutbildarna

Svensk Tennis Norr

Svensk Tennis

Postadress:
Vå-Rö TK - Tennis
Allan Jonsson, Hellzéngatan 58
87161 Härnösand

Besöksadress:
Öbacka SportCenter, Brännavägen 160
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: 061110205
E-post: This is a mailto link

Se all info